"Bella Vista"

        "Bella Vista”        

”Bella Vista” betyder ”Smuk Udsigt”, og projektet skal netop medvirke til en smuk udsigt og fremtid for den enkelte deltager.

En kolonihave, hvor der skal opføres et hus skal danne rammerne for projektet ”Bella Vista”

Kolonihaven ligger tæt ved skov og strand, så livskvalitet og kvalitativt samvær foregår i de smukkeste omgivelser.


Et af hovedformålene med projektet er, at deltagerne kan få  mulighed for at opbygge et fællesskab i og omkring huset, hvor de kan være sammen om at dyrke jorden samt praktiske opgaver omkring huset, som skal være rammerne for aktiviteterne i projektet. 

 

Der skal dyrkes og styrkes gode relationer og fællesskaber, mens man ser grønsagerne og livskvaliteten ”spire og gro”.

 

Amandaskolen ønsker med projektet, således at skabe et univers, hvor deltagere frit kan komme og deltage i et selvvalgt forum, præget af egne interesser og kvalifikationer i fællesskab med andre mennesker.


Den aktuelle situation med COVID-19 indebærer ekstra udfordringer for netop Amandaskolens målgruppe, som kan have særligt svært ved at komme igennem dagen, med social isolation og en forandret hverdag. De nødvendige restriktioner og forandringer i hverdagen som har været kendetegnet for denne periode, har for mange medført ensomhed, angst og mistrivsel og en forværring af de udfordringer og problemer, som de i forvejen har at slås med.

Vi tror derfor på, at der er et særligt stort behov for netop dette projekt. Vi er overbevidste om, at det kan være med til at støtte den enkelte, så det efterfølgende bliver naturligt at opsøge fælleskabet i ”Bella Vista” og mærke livskvaliteten og kreativiteten blomstre i og omkring kolonihaven og hos den enkelte deltager.

Hvis du vil støtte projektet ”Bella Vista”  kan du indsætte penge på foreningens nemkonto 9860 0000477621 og skrive ”Bella Vista” eller besøge bageren i Langegade i Kerteminde, der sælger ”aktier” til 100kr. stykket, så får du et ”gratis” brød og vi får 100kr. af bageren. 

Der er den 2.juni solgt 100 aktier, vi har fået doneret penge af Folkesparekassen og Sct.Georggildet Kerteminde, vi har også fået sponsorat fra SIKA design, og Slots og Kulturstyrelsen har støttet projektet, Karl Krølle har malet vores skilt og private personer har doneret - vi takker for det hele og arbejder videre med projektet - og håber på fortsat støtte.

IMG 0827

                      – alle donationer modtages – 

                             PÅ FORHÅND TAK!© Aftenskolen Amanda