Info

Aftenskolen Amanda, der afholder kurser i hele Kerteminde kommune, er en dag og aftenskole som hører til under Folkeoplysningsloven.

 Vi tilbyder fritidsundervisning til mennesker med en fysisk eller psykisk vanskellighed, da vi  jo alle har en lyst og trang til at lære mere, være i samvær med andre, hvor man selv tager initiativer til hvad der skal foregå og fordybe sig i nye emner.

Det er det behov vi prøver at udfylde i Aftenskolen Amanda, vi tilbyder undervisning i  Godmorgen Kerteminde, EDB, Hækling, Guitar, E-sport, Pileflet, Tegning og Maling.

Vi byder også velkommen i  vores nyeste tiltag Amanda Caféen, der startede i september 2018 med tre medlemmer – nu er der mellem 18 og 20 deltagere der kommer hver onsdag fra kl. 9.30-12.30 på Mødestedet i Kerteminde, medlemmer der kommer fra hele kommunen, det er tovholder Søs Hansen der har fået caféen op at stå, som et sted hvor mennesket er i centrum, det sprudler af forskellige aktiviteter hver onsdag, og intet er for stort eller for småt at beskæftige sig med – her tales ikke om diagnoser og visitering, men om egne ressourcer og behov til gavn for fællesskabet.

 Der er stadig ledige pladser på de etablerede hold, så tøv ikke med at melde dig til – går du med ønsket om noget helt andet end det vi allerede har i gang, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi starter gerne nye hold.

 

Aftenskolen Amanda afholder også kulturelle arrangementer, vi har haft besøg af Anne Marie Helger i 2015, Christine Feldthaus i 2017 og den 28.februar 2019 afholdt vi et arr. med Charlotte Bøving fra tv programmerne ”lægen flytter ind” med overskriften ”DIT LIV DIT ANSVAR”. Alle arr. har været velbesøgte succeser.

© Aftenskolen Amanda